Cookie- og privatlivspolitik

Opdateret 08. juni 2018

Privatlivspolitik – indsamling og anvendelse af personoplysninger

Med bandageshoppen.dks privatlivspolitik ønsker vi at forklare, hvordan vi indsamler, bruger og beskytter de personoplysninger, vi har om dig. Privatlivspolitikken beskriver også dine muligheder for at få indsigt og revidere i oplysningerne. Det er bandageshoppen.dks målsætning at beskytte dine personlige oplysninger, uanset hvorfra de indsamles, videregives eller opbevares.

Personlige oplysninger forstås som oplysninger, der kan bruges til at identificere en person. Dvs. for- og efternavn, privatadresse eller anden fysisk adresse, e-mailadresse eller andre kontaktoplysninger, uanset om de vedrører personens private bopæl eller arbejdsplads.

Behandling af personoplysninger – samtykke

Hvis du har tilmeldt dig nyhedsbrevet, giver du samtykke til, at vi må kontakte dig pr. e-mail med nyhedsbreve og tilbud. Vi behandler din e-mailadresse og oplysningerne om dine køb hos os, indtil det ikke længere er relevant. Det vil i praksis sige, indtil du gør os opmærksom på, at du ikke længere ønsker at modtage e-mails fra os.

Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Dette kan du enten gøre ved at benytte linket i bunden af vores e-mails eller ved at kontakte os på info@bandageshoppen.dk og oplyse, at du ikke længere ønsker at modtage vores nyhedsbreve og tilbud.

Behandling af personoplysninger – opfyldelse af kontrakt

I forbindelse med dit køb hos bandageshoppen.dk har du indtastet en række personoplysninger, herunder særligt:

  • Dit navn / firmanavn
  • Din adresse
  • Din e-mailadresse
  • Dit telefonnummer
  • Dine betalingsoplysninger
  • Dit valg af leverandørmetode

Disse personoplysninger behandler vi i forbindelse med behandlingen af dit køb, da det er nødvendigt for, at vi kan opfylde vores del af handlen samt regnskabsmateriale skal, ifølge lovgivningen, gemmes i 5 år. Herefter bliver oplysningerne slettet.

Hvis du har bestilt levering, vil oplysningerne om dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse blive udleveret til vores leverandør af logistiksoftware (pakkelabels.dk) og fragtfirma (GLS) med henblik på levering af dine indkøb.

Datasikkerhed

Uanset om vi behandler dine personoplysninger med henblik på opfyldelsen af en kontrakt eller på baggrund af dit samtykke, vil vi altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

Vi anvender tredjeparter til behandling af:

  • dine betalingsoplysninger – QuickPay ApS/PensoPay
  • din adresse/pakkeboks adresse til pakkelabels – Pakkelabels.dk
  • dine køb i vores regnskabsprogram – Visma e-conomic a/s
  • håndtering af nyhedsbreve via e-mail – MailChimp

Vi har indgået databehandleraftaler med disse databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Oplysning, indsigelse, ændring, dataportabilitet og sletning

Du kan altid kontakte os for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger vi ligger inde med. Dette kan ske ved henvendelse til:

Bandageshoppen.dk
Grønnemosevej 31
6400 Sønderborg
info@bandageshoppen.dk

Du kan desuden kontakte vores databeskyttelsesrådgiver direkte på:

Jan Jørgensen
Bandageshoppen.dk / esucces.dk
Grønnemosevej 31
6400 Sønderborg
info@bandageshoppen.dk

Hvis der er fejl i vores oplysninger, kan du altid bede om at få dem rettet, så vi har de rigtige, lige som du har ret til at få udleveret oplysningerne i et almindeligt format (dataportabilitet). Har du ønsker om ændring eller dataportabilitet, er du også meget velkommen til at skrive til os på ovennævnte e-mailadresse.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

Hvis du ønsker at trække dit samtykke til behandling af din e-mailadresse (så vi kan sende dig vores nyhedsbrev og relevante tilbud), kan det til enhver tid ske ved at trykke på et link i den enkelte nyhedsmail.

Hvis du ønsker at klage over bandageshoppen.dks e-mails behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet, på adressen Borgergade 28,5., 1300 København, telefon 33 19 32 00 e-mail: dt@datatilsynet.dk.

Cookies